Абсолютен хаос.
Падайки в пропаст,
чувам глас -
подават ми ръка.
Отивайки към някой,
срещам друго -
абсолютно случайно!
Абсолютно лудо!
Мислиш си - а сега накъде?
А то само си идва сякаш.
Една лепенка любовна това май е?
Премахва болката и се чувстваш добре.
И после нещата отидоха и до ей там ;)
И преминаха граници, каквито не знаех, че знам.
И всичко толкова комфортно изглежда.
Дали ще е за добро или зло? - Между тях ме повежда.
© Дан Дан All rights reserved.
Приятна вечер!