Mar 28, 2008, 7:49 AM

*** 

  Poetry » Love
474 0 2

И слънцето залязва

пред очите ми,

и две врабчета

борят се пред мен.

Лудуват патици,

пищят ушите ми.

Говорят гълъбите

нещо във сопрен.

Отнасят спомени

 след полета си птиците.

И езерото бавно глъхне,

 спи...

И ще ми се да хвърля

на мечтите си,

ей онзи пояс,

за да ги спаси.

© Дарина Дякова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??