Dec 14, 2019, 5:04 PM

****@**** 

  Poetry
435 1 0

тази вечер си невероятна
косата ти блести от синева
а тези очи мечтателни 
излъчват толкова доброта

 

танцуваш по уличката малка
грациозна кошута сякаш лети
а вятърът рисува обаятелно
влюбен в твоите черти

 

времето и то е спряло
да се полюбува на кадифеното сърце 
да се отърка в копринената кожа 
и да въздъхне :ех това приказно носле

 

художник от нейде се провиква 
спри за миг идеал
за тези бузки наистина
и живота бих си дал

 

отсреща друг артист надвиква 
не, тя мелпомена е за мен
муза предизвикваща 
най -красивите тонове у мен 

 

дори дяволът слезе на земята
захвърляйки всичките рога
омаян от  образа на жената 
която ближеше сладолед сутринта

 

а аз нали съм прост писател
и нищо не разбирам от това
по една майна ще им тегля
и това нещо ще ти посветя

 

тази вечер си невероятна
луната в ъгъла се скри
поклониха се цветята
и заваля дъжд от светлини


 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??