Feb 9, 2013, 8:08 PM

* * * 

  Poetry » White poetry
464 1 0

Аз не плача за миналото, плача за бъдеще.

Да, страдам, но това е защото имам сърце.

Не се надувам, не се преструвам,

както вие на нещо, което не сте.

Аз умея да губя с дигната глава,

аз умея да крия страданието.

Но не очаквайте от мен да се усмихвам

на неща, които не са в сърцето ми.

Аз обичам живота, аз живея добре,

горда, оценяваща малкото.

Знайте, може малко да имате,

но загубите ли много ще е!!!

Не мислете, че парите са всичко,

   те са просто перде.

Красивото тяло, скрито

под дрехите, с тях нищо не е!

Душата потънала в егоизъм, молеща,

таяща жажда за истинската любов.

 

 

© Елка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??