Apr 22, 2021, 5:58 PM

Адресат 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
272 0 1

Не ме търсете, вперен

в Интернет - екранчета,

с клавиатура и слушалки.

Докрай останах си ретроград,

верен на простия лист

                         и химикалката.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??