Jul 3, 2011, 12:17 PM

Адско наказание 

  Poetry » Humour
758 0 21

Пешо вчера се спомина

и в Небесната Градина

пред Свети Петър се представи

("Дано в Рая го остави").

А Светията насреща

удивено му се блещи:

"Ти си Пешо. Не греша.

Твойта палава душа

в Ада е разпределена,

към катрана зачислена."

Пешо целият помръкна...

Няма как... към Ада хвръкна!

Врат казаните, клокочат...

Дяволите вили точат...

Пешо плахо се огледа.

Я-я-я, душата на съседа!

Разпозна го много ясно.

Спиро, бе. В пространство тясно

бе приклещил той блондинка,

сочна като мандаринка.

Натъкмена, надарена...

Няма грешка! Секс-хиена!

"Комшу, както ми изглежда,

Адът не е безнадежден...

Нищо, че е малко жежко,

но съдбата не е тежка...

Аз от тебе пò съм грешен

и надявам се, че спешно

две такива наказания

ще ми пратят... Ех, страдания..."

"Виж, объркал си се, Пешо!

Тя, блондинката, е грешна...

Затова, за назидание,

АЗ съм нейно наказание..."

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??