Jan 24, 2012, 8:50 PM

after dark 

  Poetry » Other
411 0 2

Само тъмнина.

Без звук, без цвят.

А после светлина.

Виждам целия свят.

 

Прекрасен е денят.

Без теб, без любовта.

А може би сега

ще се науча да живея за мига.

 

Сенки и дъги

без чувства, без спомени.

А цветът се отразява с мойте очи.

Гледам и съчувствам на всички влюбени.

 

Защото се научих да живея,

защото повярвах в себе си.

Осъзнах, че и тебе мога да преодолея.

 

Не вярваше, но се научих да летя.

Напук отново се смея на теб и на света...

© Алексия иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • сега са влюбени ... но вечна любов няма, рано или късно всеки страда .. затова им съчувствам
  • Защо съчувстваш на влюбените? Просто се прави ,че не им обръщаш внимание и не им завиждаш...
Random works
: ??:??