Nov 21, 2007, 4:20 PM

Ах, ако можех 

  Poetry
606 0 16
 

Ах, ако можех да летя

и всичко хубаво да видя.

При птичките да се стая

и гнездо с тях да свия.

 

Ах, ако можех да живея под вълните,

с рибките из морето да лудея.

А с русалките да си споделям мечтите

и песните си с тях да пея.

 

Ах, ако можех да съм като песен,

всеки да ме пее и разпява.

Да ме слушат в самотна есен

и слънцето да ги огрявя.

 

Иска ми се, но не може.

Съдбата така е отредила.

Човек да съм, това е, Боже.

С това ме е дарила.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??