Jun 13, 2017, 1:25 PM

Ако... 

  Poetry » Love
339 0 0

Ако се изгубиш из тъмните житейски тунели на живота, не се плаши.
Един ден ще се появи пътеводната ти светлина, която мрака покрай теб ще озари.

Ако досега чувствал си се самотен, без надежда за щастие, не се плаши.
Всичко временно е в живота, докато друг като теб, не срещнеш ти!

Ако болката и двама ни е наказвала, не се плаши.
Всяка рана заздравява, лек за всичко си има, не се кахъри.

Днес малко аз ще те лекувам, утре малко мене ти.
Накрая ще забравим за загубените битки и пропилените жертви и мечти.

Да си воин в живота труден, не е лесно.
Знам го аз, знаеш го и ти. Но воин до воин застане ли, няма кой да ги победи!

© Ай. Джи. Лилит All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??