Jul 13, 2006, 9:44 PM

Ако днес е последният ми ден... 

  Poetry
740 0 2

Ако днес е последният ми ден на земята,
ще дойдеш ли да ме погледнеш за секунда?
Би ли положил в длани ръката,
която те държа толкова години до сега...

Ако днес е последният ден,
в който мога да ти се усмихвам,
ще заспиваш ли всяка вечер уморен,
и ще мога ли да ти се любувам,както искам...

Ако днес е последният ми ден,
би ли ме излъгал за последно?
Кажи ми, че искрено до тук си ме обичал,
па макар да знам, че е нередно...


Ако днес е последният ми ден,
не говори, попей ми да ти се нарадвам...
Този стих за теб е
и не мисли, че сега с тебе се сбогувам...

Ако днес е последният ми ден...
Моля за едно,

усмихни се...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??