Aug 11, 2011, 3:55 PM

Ако е любов 

  Poetry
832 0 9

Любов ли е, разтваря небеса
и всички хоризонти са прозрачни.
Танцуват с пеперудени крила
и просякът, и царят, и палачът.

Любов ли е, размества светове,
мостове си гради, руши представи
и може сам-сама да изкове
от себе си живот, или забрава.

Отчаяна и грешна, и добра,
прощаваща, измамна, безусловна,
любов ли е, е лудост и съдба.
Дали е споделена са подробности.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??