Sep 23, 2023, 4:14 PM  

Ако ме целунеш ти сега… 

  Poetry » Love, Free verse
170 2 2


Откакто те видях не правя друго освен да мечтая

и всичките ми копнежи обикалят с теб из града.

Откакто те видях нищо друго не ме интересува,

освен да слушам смехът ти, как рисуваш и рая.

Откакто те видях, светът ми дори се преобърна

и нищо не е същото, но всичко е по-красиво.

 

Животът ми откри си смисъл ценен в очите ти,

изхода от лабиринта, фарът светещ в нощта.

Ако ме целунеш ти сега в живота ти ще вляза

и оттам няма да изляза, не ще го предотвратя.

И часовникът в галоп тиктака си за другите,

но за нас времето е спряло във вечността.

 

И с теб животът ми е пълен, ти си моя половина

и това ми стига, от друго аз не се нуждая.

Ако ме целунеш ти сега в живота ти ще вляза

и оттам няма да изляза, не ще го предотвратя.

И часовникът в галоп тиктака си за другите,

но за нас времето е спряло във вечността.

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, че се отби на моята страничка, Ангеле! И за подкрепата!
  • Интересен начин да се почувства любовта!🌹
Random works
: ??:??