Jan 7, 2011, 11:18 PM

Ако можеш... прости 

  Poetry » Other
731 0 3

                                                                                               на Сестра ми

 

Не ги вини, те цял живот ще страдат

и мъката ще крият от света,

във бездната на чувствата ще падат,

ще се спасяват в свойта самота.

 

А вечер в тъмното не спят,

че трудно с тази болка се заспива.

Молитвата през сълзи те шептят:

дано си жива, здрава и щастлива.

 

Бъди добра и свойта прошка дай

на тези, дето те родиха,

а цялата любов раздай

на хората, които те осиновиха!

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??