May 31, 2006, 11:11 PM

Ако мълчим... 

  Poetry
753 0 1
Дали ако мълчим,
по-лесно ще открием,
че пътят ни оттук нататък
е един.
Дали ако мълчим,
очите по-красиво
ще го кажат
онова "Обичам те!",
което досега
не смеехме
да промълвим.
Aко мълчим,
ще чуем сърцата ни
как силно бият,
за да докажат,
че сме живи още
и обичаме.

© Радост Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно. Това е идеален пример за ролята на изкуството - блестящ триумф на емоции, така трудни за постигане в поезията. 6
Random works
: ??:??