Feb 15, 2012, 10:52 PM

Ако не можеш да се молиш 

  Poetry » Love
699 0 4

Не ми прощавай. Аз съм непростима.
Последната и най-греховна грешка.
Горчива съм като отровно вино
и сладостта ми е отровно нечовешка.

Дори да искаш - няма да се справиш -
докоснал ме веднъж, си грехопаднал.
Не се опитвай, няма да забравиш -
покълна демонът ми в теб. С лице на ангел.

Ако не можеш да се молиш - прекръсти се.
Ти сам избра. И се качи на кръста.
Не този на Христос, за да възкръснеш.
А другия - за мен. Да не възкръсна.

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??