Mar 29, 2005, 10:56 AM

Ако не си ти... 

  Poetry
1303 0 1

Сън,
та какво е той, ако в него не си ти?
Мечта,
та какво е тя, ако в нея не си ти?
Желание,
та какво е то, ако в него не си ти?
Щастие,
та какво е то, ако в него не си ти?
Любов,
та както е тя, ако в нея не си ти?
Моят живот,
та какво е той, ако в него не си ти?

За теб аз мисля, плача и ридая?
За теб аз жадувам, бленувам и мечтая.
О, кралице, най-прекрасна
да побере любовта ми, дори вселената е тясна.
Тез чувства как искам да ти покажа,
защото не стига само да ти кажа,
че не само любовта за мен символизираш ти,
а си нещо повече дори,
и без теб ... Боли!

© Павел Стайков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??