Nov 12, 2021, 4:37 PM

Ако си те пожелая 

  Poetry » Love
902 0 4

Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли? 
Ще идваш ли, когато е студено,
с присъствие да ме сгрееш? 

 

Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли?
Ще ме гледаш ли с любов в очите,
нежно името ми ще шептиш ли?

 

Ако си те пожелая в полунощ,
ще ми се сбъднеш ли?
На топло до сърцето си, 
ще ме приютиш ли?

 

Ще ме прегръщаш ли, 
когато самотата душата ми превзема?
Ще си те пожелая 
и ще чакам да се сбъднеш! 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??