Ако ти си заминеш от мен
ще обърнеш света ми изцяло,
ако тръгнеш по пътя студен,
не мисли, че сърцето ми ще е цяло.
Ако няма те вече до мен,
ще отлитнат и птиците знай,
ще си мисля за теб всеки ден.
Не! Не искам това да е край.
Ако кажеш ми сбогом сега
и очите ти видя аз за последно,
сигурно ще потъна в тъга,
моля те, не изчезвай безследно.
Ако можеш поне още миг,
остани, искам да те прегърна..
На стената във снимка е твоят лик.
Искам времето с тебе да върна.
Ако тръгваш, вземи ме със теб,
аз не мога без теб да живея,
и света ми превръща се в лед
Не, не бих могла да те преживея!
© Петя Петрова All rights reserved.
Все пак живея/преживея и изцяло/цяло , трудно бих приела за хубави богати рими. Но ако не беше по своему хубаво, нямаше даже и да си направя труда да го коментирам.