May 4, 2006, 12:35 AM

Ако спреш да ме обичаш... 

  Poetry
754 0 0




Ако някой ден спреш да ме обичаш

и погледнеш някъде встрани.

Ако пожелаеш друго момиче,

ако се влюбиш във други очи.

Ако не ме целуваш със същия плам,

с който ме взривяваш сега,

аз ще съм сигурна без да знам,

че в живота ти има друга жена!

 

 

© Малена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??