Jun 8, 2010, 9:28 AM

Ако светът ти се пръсне 

  Poetry
431 0 2

Ако светът ти се пръсне

Като нова вселена

Ще ме намериш ли някъде

Сред сегашните си проблеми

 

Ако ослепееш

Утре

Или мечтите ти угаснат

Ще опиташ ли наново пак да тръгнеш

И да ми простиш

И да ме хванеш като падна

 

Ако дълго време мине

Без да се познаваме

Ще ме попиташ ли

Къде съм

Как я карам

 

Ще ме попиташ ли

 

06 юни 2010 г.

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??