Aug 14, 2013, 7:46 PM

Ако съм... 

  Poetry » Love
447 0 0

Ако съм цвете – ти си почвата, която го подхранва.

Ако съм птица – ти си въздухът, из който се рея.

Ако съм мустанг – ти си вихърът, който ме понася.

Ако съм слънце – ти си вятърът, който гони облаците, които ме засенчват.

Ако съм усмивка – ти си мускулът, който я предизвиква.

Ако съм стихийно бедствие – ти си моят спасител.

Ако съм лодка – ти си спокойното езеро, по което си плавам.

Ако съм вълна в морето – ти си моят бряг, при когото се сгушвам.

Ако съм нежност – ти си вълшебството, което ме създава.

Ако съм любов – ти си пламъкът, който ме разпалва.

Ако съм влюбена русалка – ти си приказен принц.

Ако сме двама, аз и ти – копнея за мига, в който ще станем едно.

© Ника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??