Aug 29, 2014, 8:59 PM

Ако сърцето ми спре... 

  Poetry » Love
718 0 0

Ако сърцето ми спре, дали ще ти липсвам?

Дали ще усетиш в самотните нощи тъга?
Ако студът ме покрие, но още те искам,
ще помислиш ли, че всичко било е лъжа?

Ако не трепна, когато ме прегръщаш,
ще спреш ли да търсиш близост със мен?
Ако не съм плакал, когато си тръгваш,
значи ли, че не си означавал нищо за мен?

Ако студеният ми тон, умът ти пронизва,
ще помислиш ли, че нарочно наранявам душата във теб?
Ако вечер с гръб към мене заспиваш,
с право ли си мисля "Дано да бъдеш проклет!"?

Ако сърцето угасне, без обич умряло,
ще има ли смисъл да търсим вина?
Да, още съм жив, но сърцето е спяло...
отдавна е тази промяна, но ти така и не видя.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??