Ако те докосна...
Звукът на студената вода, пленник
на кръгчета любов, предавани във Космоса.
Снегът, навалял луната, стопен вик
на връзката живот, поникнала сред восъчна
земя - на свещи недогарящи, разтеглени.
Заканили се образи. Фитилено момиче.
... ще се уплаша ли?
© Йоана All rights reserved.
Ева, както винаги мила...
Илияна, поздрав и на теб
Благодаря и желая приятен ден на всички!