Jan 30, 2010, 1:54 PM

Ако те има... 

  Poetry » Love
1167 0 3

 

Ако те има...

 

Ако те има, аз ще те намеря

сред сенките на минали години.

На кръстопът и двамата поспрели

към ада или райските градини.

 

Ако те има, в теб ще се огледам

на очите ти в дълбокото зелено

надолу, тъй надолу ще потъвам,

душата си отдала уморено.

 

Ако те има, устни в теб ще впия

и ще дишам бъдеще, любов и вино.

Във шепите ти тихо ще се свия

да тупти сърцето ми невинно.

 

Ако те има, аз ще те намеря,

в музика любовна ще извирам.

Ще прелея в срастната постеля

и в милион звезди ще те копирам.

 

Ако те има...

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??