Mar 18, 2016, 7:53 AM

„Акро-нава“ - опити 

  Poetry » Phylosophy
325 0 0

Бранещият

От

Горе(ст)

 

.....................................

 

Брàни

От

Горе(ст)

 

.....................................

 

Бранѝ

От

Горе(ст)

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??