Sep 9, 2005, 8:18 PM

Акварел 

  Poetry
827 0 0
Потрепваш
във ръцете ми
отпуснати.
Две лодки
във водата
спуснати
една във друга
мачтите
опират.

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??