Oct 29, 2015, 6:29 PM

Алегорично 

  Poetry » Other
497 0 4



Кротко горяща в огнище с мечти

Обич превръща се бавно в Изкуство -

съчките Истина, Смелост и Чувство

трябва да станат на пепел почти!

Фениксът пак е готов да лети...


© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??