Sep 28, 2013, 8:31 PM

Алтернативи 

  Poetry » Love
1657 0 12

Бягай! Спасявай се! Скрий се!

Аз съм ужасен кошмар!

Щом си изплашен - напий се.

(Тъй потушават пожар,

лумнал внезапно в сърцето,

всички страхливи мъже.

Давят любов в питието).

Май ще ти трябва въже -

край да поставиш на всичко,

дето те плаши до смърт.

Може и с токова жичка.

С хапчета. С някой сатър.

Болката не е тъй страшна

както това - с ясен глас

днес да признаеш, че важна

в твоя живот пак съм аз.

Бягай! Това го умееш.

Аз съм проклета жена.

 

Някой ден все ще успееш

да заобичаш добра.

© Васка Мадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??