Dec 21, 2006, 5:55 AM

Ами ние....:)2(: 

  Poetry
583 0 4
Ами ние....:)2(:


Сега вече... ех... не знам.

дали добре е, че отидох там.

„За бели хора” – каква трактовка -

вещае изкушения в командировка.


Масаж, солариум, джакузи,

навсякъде съм със свалена блуза.

А масажиста ведро се усмихва,

тук и тук, ох... че болката не стихва.


Намери се веднага и колега снажен

от шефката му с класа е по-важен.

Настана в ресторанта щура веселба...

дансинг... там часовника ми спря.

С шест-седем  танца флирт заформих,

така флиртувах, че и друго се оформи...


Ех, вани свежи, свещи ароматни

и мигове за двама ни приятни.

Камина, огън див, пред нея кожа,

а два-три пъти... що пък да не може...

Във фризера шампанско се охлажда,

мечтание за ягоди ума ми ражда.

Какви ти ягоди, нали е зима –

усмивка срещам – той неотразим е.


Успях, сестрици, лееекичко да кръшна,

дано вратата да не ми затръшнат.

Или пък за това ще ям ритник –

завинаги изгонена от къщата ни Биг.


Какво пък, стига съм била с капаци,

родени за подвизи имало юнаци.

А после, приятелко, не се чуди,

че моите били предателски очи!





Ей, го по очите ми позна,
че аз... таковата... красивите рога...

Отивам за шампанското и свещи,
от юнака дръвцата.
До нови срещи... в събота)),
е, ако успея да се... върна...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сладурски стих!
    Гуш* Меричка!
  • е, ти поне си блузата свалила,
    а аз така и не посмях...
    благодаря за удоволствието, мила,
    доставено ми от стиха ти - много смях
  • Не бой се, Мери, много за рогата,
    не пречат те на работа в кревата.
    Ти гледай само масажиста,
    да бъде винаги във теб на първа писта.

    Ще чакаме още в събота. Поздрави за веселия стих, Мери!!!
  • Казах ти аз, че е време да тръгваме и ние по командировки
    Много поздрави на масажиста
Random works
: ??:??