Jul 9, 2011, 12:32 PM

Ангел 

  Poetry
582 0 4

Ангел със сърцето

 

ми излетя, замина за

 

красивите

 

небеса.

 

 

 

Той взе и моята душа,

 

скитаща се из

 

непознати

 

улици.

 

 

 

Място, в което не можеш

 

да отидеш сам за

 

ден-два.

 

© Даниела Савева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??