Jan 8, 2009, 7:49 PM

Ангелът на слънчевите ми мечти 

  Poetry
765 0 0

  Ангелът на слънчевите ми мечти

 откривам само в твоето сърце.

И щом погледна в твоите очи,

погледът ме извисява в необятното небе.

Ангелът на слънчевите ми мечти

виждам само, само в теб.

Ореолът скрит дълбоко в твоята душа,

понякога ме кара да усещам, че не съм сама.

Ангелът на моите мечти.

Ангелът - това си ти.

С невинно и нежно лице,

с усмивка, пълна с топли лъчи,

с поглед мил, две ярки зелени звезди.

Ти си ангелът на слънчевите ми мечти!

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??