Дори и осъдените на смърт имат право
на последно свое желание...Да креснат
високо и кажат че много
заблудени сме днес.
Служители...мислители! Но всъщност
страхливци и самоубийци.На семе и род!
Птиците!?Дали са Ангели ...С сърца?
И хората дали са хора?
Върколака,дали е лош или от скука
вие срещу луната в ясна нощ.
Прегръщам болка изкривена...
и хапа горчив преглъщам с плам.
Дано светът най после осъзнае!
Че хора сме на болно време.
© Ангел All rights reserved.