Пропуква се небето в този сън –
Там Боговете пак са полудели!
Пороен дъжд вали и всичко вън
е под вода от няколко недели!
И на Земята ни изчезват езера!
В дъжда умират птици и морета!
А в локвите на градските гета
червените фенери само светят!
И няма кой – Ковчегът да скове –
Месиите отдавна са безбожни!
В калта загиват цели градове,
а бягствата са вече невъзможни!
© Yuri Yovev All rights reserved.