May 10, 2017, 1:56 PM

Аура 

  Poetry
965 4 2

Светът в лилаво свири соло.

Нюансите се стичат от звездите.

Бразди по образите, нямо слово

тъй крехки пеперудени криле са дните.

Лилавото отрича правилата.

И само в мисъл

саксофонът става тривиален.

Ако поспреш за миг,

звукът на тишината

стопява този свят в цвят кристален.

© Христина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Алекс, поздрав и от мен!
  • Във цвят кристален. Страхотно е! Толкова късичко и така образно! Мн ми хареса! Поздрав, Хриси!
Random works
: ??:??