Mar 23, 2012, 11:28 AM

Аванс 

  Poetry » Love
465 0 0

Аванс

 

Аз пиша моето любовно приключение в аванс,

предчувствам моя красив романс,

танцувам във вихъра на сладострастието,

рисувам проявления на щастието,

искам да се пазя от всевластието,

от тръпката  всичко в мен засиява,

душата по струните на страстта запява,

за прекалено отдаване не се заричай,

но силно обичай!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??