Apr 4, 2008, 5:06 PM

Аз да... А ти дали?! 

  Poetry
840 0 27

Погледнах очите ти…

Отнесена буря,

отразен хоризонт от надеждност,

пречупена призма реалност…

За последно, ми каза,

до утре! Или до вчера…

в гоненицата ни в безкрайност…

Скривам света от мечтите ти,

но пак не намирам и своите…

Изгубих във огъня пориви

да пречупя леда на лъжите ти…

Разярени ветрове ме търсят неочаквано…

Навярно дириш път за връщане…

Издигам се над своята агония,

преди да съм замръзнала безчувствено…

Но теб те няма…

Дори на сън…

Не може да те има…

Дочувам звън…

Залъгвам се за кой ли път…

Аз търся изгрев

към света навън…

ти тук си…

ала липсваш…

Припомням си цвета на мрака…

не искано прегръщам самотата…

Аз да…

А ти, дали

си спомняш

това, което вече си забравил

там, във здрача…

 

04.04.2008

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??