АЗ И ТИ
Аз съм дребна планета
в твоята Галактика,
поникнах в сърцето ти –
семе, довято от вятъра,
и то ме прие, защото усети
аромата на дъгата
над житейските хребети
и се превърна в звезда от душата ти,
и душата ти засвети –
същинско знойно лято,
и обикна ветровете.
© Ангел Веселинов All rights reserved.