Apr 12, 2011, 6:44 PM

Аз и ти 

  Poetry
1138 0 1

 

            Аз и ти

 

Изтривам истината от написаното...

Нека само чувството на близост да остане.

И върху почвата на близка ненаситност

 

Вървиме двама,

Хванати,

Вървиме двама.

 

             + + +

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е...достатъчно Кратко, но пълно и нежно!
Random works
: ??:??