Jun 25, 2007, 1:34 AM

Аз и ти... неразделни сестри 

  Poetry
3568 0 2
Аз и ти...
неразделни сме, нали?
Аз и ти,
аз и ти,
две сестри сме ний.
Аз и ти,
аз и ти,
в тези хубави моменти
ний сме неразделни.
Затова помни:
върти Света,
вместо той тебе да върти.
Аз и ти,
аз и ти,
няма никой да ни раздели,
ние сме много добри,
заедно сме като ангели.
Заедно ще сме винаги,
две неразделни сестри!

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??