Jun 14, 2019, 12:34 PM

Аз искам да бъда с теб... 

  Poetry » Love
550 1 2

Вратата на моето сърце

е винаги отворена за теб…

А как да я заключа? Не, не мога…

Ключа за нея го дарих на теб.

За грешките, които мислиш, че си направил

не са грешки – съдба е…

А съдбата моя аз ще следвам

и следвам я от първия миг, в който те видях…

Намирах те, разкривах те

и пак те търся сред хиляди лица така те опознах…

Обичам те!

Дали ще съумея да те чакам…?

Да. Сега и винаги, до последния си дъх в таз реалност

А иначе във вечността…   

                                            Аз искам да бъда с теб…

 

14-06-2019г.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Докато съм жива ще се надявам за тази реалност, а за вечността- за там е сигурно...
  • Благодаря! Но не ще достигне до сърцето на този на когото е посветено... Не знам защо...
Random works
: ??:??