Mar 14, 2012, 9:27 AM

Аз не обичам с половин сърце 

  Poetry » Other
834 0 3

Чувствам, че издигаш покрай мен стена -
стена, в която влагаш най-доброто.
Ще обясниш как липсват други правила
и луда съм, щом не завъртам колелото.

Тази съм, която съм,
и друга няма как да бъда,
оставам при себе си там,
при мен и моята присъда.

Премисляй два пъти, преди да ме четеш,
преди да се опиташ да ме сложиш във капана.
Със чувствата ми да играеш право нямаш
и по-дълбока съм от бялата ти вана.

И знай, че просто няма път,
аз не обичам с половин сърце.
Подковата, заровена на кръстопът,
за щастие нишан не е. 



Стихът е по мотиви от песента I Am Who I Am

© Елисавета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • " Такава съм...
    и друга няма как да бъда...
    аз не обичам с половин сърце..."
    Поздравления за хубавия стих!
  • С половин сърце не се обича
  • С цялото си сърце обичай,защото сърцето ти е голямо и добро!
    Поздрав за нежния стих,изпълнен с много чувства и любов!
Random works
: ??:??