Feb 15, 2011, 7:16 PM

Аз помня 

  Poetry » Love
620 0 4

Аз помня твоя поглед нежен,

когато бягахме из житните поля.

Аз помня, слънцето блестеше

и ни обгръщаше с топлота.

 

Аз помня как с теб лежахме

прегърнати върху горещата земя,

а тя разпалваше телата

и те се сляха на мига.

 

Аз помня как звездите се разляха

като вълшебен водопад над нас.

Аз помня как душите ни летяха,

свободни като есенни листа.

 

Аз помня как осъмнахме в житата,

потънали в сладка тишина...

Аз чувствам, нашата любов голяма

поддържа пламъка и досега.

 

 

                                  посветено на Наско

© Едита Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??