Mar 6, 2018, 4:43 PM

Аз ще чакам да се върнеш тук 

  Poetry » Other
634 3 5

Не отпращай моя вик,
с отворена прегръдка за двама.
Аз ще чакам да се върнеш тук,
не съм дете, а дама.

Не отпращай една роза
по теб да скърби.
Със сълза образа
стигни до върби.

Чуй гласа, чуй,
зов е от доброта.
Дори и късно да е, не отпращай,
аз ще чакам с любовта.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??