Feb 5, 2016, 9:24 PM

Аз съм 

  Poetry » Other
231 0 2

Аз съм в нищото! А времето го няма.

В своята душа посявам само радостни сълзи.

Тя толкова в живота с мен е пряма,

изправена с мен върви и казва ми недей пълзи.

Аз съм туй което Господ е създал,

хиляди пътеки в тоз живот ще извървя.

Обич и Любов капчици поне съм дал,

на тях не ще, не ще изневеря.

Аз съм! Не зная кой съм Аз?

Тръгнал там някъде далеко.

С босите крака по острия елмаз,

щастлив съм  и толкова е леко.

В.Й.04.02.2016г.

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добър замисъл и изпълнение. Харесах, Василе!
  • "Обич и Любов капчици поне съм дал,
    на тях не ще, не ще изневеря."
    Харесах! Поздравления!
Random works
: ??:??