Не съм твоя по опредление.
Дефиниция не си ми ти.
Между нас си има разделение,
не сме взаимнозаместими.
Приличаме си, но не изцяло.
Никак даже не сме си синоними.
Каквато и символика в себе си да вложиш,
аз ще нося друга.
В контекст не можеш двама ни да пъхнеш.
Не се допълваме взаимно.
Не си подхождаме, не е реално.
Така че, моля те, иди си.
За край в апосиопеза нека не изпадаме...
Ти нямаш нищо повече да кажеш.
Да ми говориш чрез мълчание,
няма смисъл.
© Джули All rights reserved.
Поздрави