Аз съм празна чаша, изпита на екс,
глух шепот в стая от пропилян живот!
Аз съм отхвърлена от нечия любов,
глуха и няма крача в свят на лъжи!
Аз умирам, давейки се в празнота,
пътят нагоре - път към ад и пустота
умирам, но ще възкръсна сама,
не ми трябва подадена ръка!
Аз съм море на неразбрани сълзи,
русалка, вървяща по пясък от лъжи.
Скитам и скитам по пътя суров
без бряг и без цел и пътят не е нов!
© Дива Самодива All rights reserved.