Aug 25, 2007, 2:32 PM

Аз търсех себе си... 

  Poetry
782 0 1
Аз търсех себе си - в далечните звезди.
Аз търсех себе си - във вярата, във тишината.
Аз търсех себе си във цветни хиляди мечти.
Аз търсех себе си в небето и в Земята.

Аз търсех цял живот - и следващия даже...
Аз търсех без да знам къде, какво.
Аз търсех без компас, без карта.
                Открих единствено
                           добро.

На Дани (Лорелай)

  25. 08. 2007г.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??