Jun 6, 2014, 9:33 PM  

Аз търсих те преди да зная... 

  Poetry » Love
951 1 1

Аз търсих те преди да зная

дали те има или не,

щастлив във скромната си стая,

с мечти какви ли не

богат.

 

И виках те преди да зная

дали ще чуеш или не,

изпълнен с трепетна омая;

с издрани колене

от път

 

към теб, макар и без посока.

Зован от нежния ти чар,

аз стигнах толкова високо –

далеч от всеки господар

стоя…

 

Не бих желал дори да зная

за нищо друго в този миг.

Любима, имаме Безкрая

и Времето за всеки дъх

живот.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно!!!!!!БРАВО!!!!Произведението ти показва една съдба, една любов- без граници, без време, без място!!Любов-мечта, по-силна от всичко!!Много ми хареса!!
Random works
: ??:??