Jan 27, 2022, 6:25 PM

... 

  Poetry » Other
388 1 2

Оглушах

от думите на друг

човек, цял от дим

от образи и пушек само,

оглушах от думите на мим,

от тишината галеща

по голото ми рамо.

Може би от много шум,

пробягал край ушите ми

случайно, тук дошъл си,

за да помълчим в илюзия

безкрайна.

© Гергана Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??