Oct 5, 2008, 6:27 PM

### 

  Poetry » Love
861 1 16

Продай ми една лъжичка нежност.

Сам казваш, че светът е пари.

Ще я купя за цялата вечност.

И ти ще спечелиш, нали?

 

Нали си търговец – продавай!

Назаем не искам, ни ей така.

Не се страхувай от думата „давай”.

Аз прескъпо ще си платя.

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??